Media & Advertising

"Land of Jokes" si "Serviciul Roman de Comedie" – lideri de audienta duminica seara, la Pro Tv

"Land of Jokes" si "Serviciul Roman de Comedie" – lideri de audienta duminica seara, la Pro Tv

"Land of Jokes" si "Serviciul Roman de Comedie"

Autor: Pro TV

28.02.2011, 13:42 55

Noul sezon de umor inaugurat la Pro Tv duminica seara cu noileeditii "Land of Jokes" si "Serviciul Roman de Comedie" a atras infata televizoarelor pe cei mai multi romani, astfel ca cele douaemisiuni au fost lideri de audienta in intervalul lor de difuzare,atat pe publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial.

In minutul de aurde la 21.00 emisiunea "Land of Jokes" inregistra pe publicul dinmediul urban un varf de audienta de 11,6 puncte de rating si 22,3 %cota de piata. Noul sezon "Land of Jokes" a fost insa lider deaudienta pe tot intervalul sau de difuzare, intre 20.47-21.49.Telespectatorii au preferat aventurile Nemuriciului sau intreceriledin concursul "Politicienii au talent" oricarui alt program, astfelca emisiunea "Land of Jokes" a inregistrat pe publicul din mediulurban o audienta medie de 8,7 puncte de rating si 16,6 % cota depiata, Antena 1 calsandu-se a doua cu 6,4 puncte de rating si 12,3procente din cota de piata. Si pe publicul comercial din mediulurban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani "Land of Jokes" acondus topul audientelor cu o medie de 6,8 puncte de rating si 15,3% cota de piata, emisiunea fiind urmata de programele Antenei 1 cu6,0 puncte de rating si 13,5 % cota depiata.

Intoarcerea ladatorie a agentilor "Serviciului Roman de Comedie" condus de ToniGrecu a fost si ea mult asteptata de romani, astfel ca show-ul afost lider incontestabil de audienta in intervalul orar21.50-22.53. Invitatul lui Toni Grecu, Marian Vangheleie, dar siGigi Becali cantand (Dragos Stoica) sau inspectiile agentilor inmagazine de vise sau vami au smuls hohote de ras telespectatorilorPro Tv, show-ul atingand pe publicul din mediul urban, in minutulsau de aur de la 22.13, un varf de audienta de 9,0 puncte de ratingsi 19,1 procente din cota de piata. "Serviciul Roman de Comedie" afost lider de audienta pe publicul din mediul urban, cu o medie de6,8 puncte de rating si 14,8 procente din cota de piata, fata deAntena 1 care s-a clasat a doua cu 3,8 puncte de rating si 8,3 %cota de piata. Emisiunea a condus topul si pe publicul comercial cuo medie de 6,4 puncte de rating si 15,5 % cota de piata, in vremece Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, dupa DigiSport, cu omedie de 3,4 puncte de rating si 8,3% cota de piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO