Media & Advertising

MediaPro Pictures caută noi talente

Autor: Madalina Cerban - Mediafax

31.10.2010, 15:39 212

MediaPro Pictures organizează un casting, în perioada 1-30noiembrie, pentru a descoperi talente pentru noile saleproiecte.

Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Andreea Pătraşcu, CostinSforaru, Mădălina Drăghici, Radu Vâlcan, Raluca Tătaru, DoiniţaOancea au reuşit. Acum este rândul noilor talente.

Cei care au între 4 şi 21 ani, au voce şi talent actoricesc sepot înscrie la castingul MediaPro Pictures în perioada 1-30noiembrie 2010, pentru un rol într-unul din proiecteleviitoare.

Tot ce trebuie să facă cei interesaţi este să intre pewww.acasatv.ro şi să completeze formularul de înscriere. Lacasting, copiii până în 14 ani trebuie să vină pregătiţi săimpresioneze cu un cântec şi o poezie, iar tinerii cu vârstecuprinse între 14 şi 17 ani trebuie să pregătească un cântec şi unmonolog/ o povestire.

Cum a început totul pentru vedetele din producţiile MediaProPictures? Cu mari emoţii şi ambiţie nemăsurată să îşi demonstrezetalentul. Iar satisfacţia a fost foarte mare. Mădălina Drăghici s-aînscris la casting la îndemnul mamei ei: "După probele susţinute lacasting, când am fost anunţată că eu am luat rolul din «Iubire şionoare» mi s-au tăiat picioarele, am simţit că leşin, mi se păreaprea frumos să fie adevărat".

În 2004, Adela Popescu avea 18 ani şi a crezut că este o glumăcând i s-a zis că este foarte potrivită pentru un rol în primatelenovelă românească, "Numai iubirea". "Am dat probe o ziîntreagă. Şi când am primit telefonul că am reuşit... eram acasă laŞuşani. Toată lumea spunea «prima telenovelă românească». Nici nuştiam ce poate să însemne asta. Dacă arunc o privire în spate, acum6 ani, totul mi se pare aievea. Viaţa întreagă mi s-a schimbat, iareu sunt ceea ce sunt acum datorită proiectelor, colegilor,nenumăratelor ore de filmare, lecţiilor pe care le-am primit de lacei din jurul meu", spune Adela Popescu.

Dintre lucrurile care se ştiu mai puţin despre Diana Dumitrescueste că vedeta intenţiona în adolescenţă să urmeze Facultatea deLimbi Străine. Acolo a picat a şasea sub linie iar la Teatru aintrat cu brio, deşi nici nu se gândea vreodată că ar putea săaleagă acest drum. Iar după ce a luat castingul şi a jucat în"Păcatele Evei", Diana a descoperit dragostea pentru actorie, iarsuccesul ei a crescut de la proiect la proiect.

Când a venit la casting pentru telenovela "Inimă de ţigan",Doiniţa Oancea lucra la o firmă de construcţii. După cinci probe,vedeta a luat rolul Minodora şi le-a spus colegilor de la firma deconstrucţii că alege proiectul "Inimă de ţigan" şi, implicit,actoria. "Chiar în ziua în care am semnat contractul cu MediaProPictures, am primit vestea si că Central European University îmidădea o bursă pentru master... I-am zis atunci mamei ca am douaveşti: una bună şi una proastă. Cea proastă: am primit bursă pentrumaster şi nu mă duc. Şi a doua: mi-am dat demisia de la serviciu casă încep filmările. Mama a rămas mută".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO