Media & Advertising

Nicolaescu l-a batut pe Florin Serban la spectatori, cu filmul "Poker"

13.04.2010, 12:44 22

La 80 de ani, Sergiu Nicolaescu se poate mandri ca reuseste saaduca in continuare un numar impresionant de spectatori incinematografe, dupa ce in weekendul de lansare cel mai recent filmal sau, Poker, a fost vizionat de 7182 de spectatori si a generatincasari de aproximativ 130.000 de lei.

Un real succes de public, Poker a fost distribuit in 8 copii sia surclasat celelalte premiere romanesti ale anului, respectivfilmele: Eu cand vreau sa fluier, fluier, care a fost distribuit in10 copii, realizand 7103 spectatori in primul weekend si Casanova,identitate feminina, distribuit in 3 copii si vizionat de 371 deromani in 3 zile.

O productie MediaPro Pictures, Poker a fost filmat in 26 de zilesi este o adaptare a piesei de teatru cu acelasi nume ascenaristului Adrian Lustig, piesa care se joaca cu succes laTeatrul de Comedie de mai bine de 5 ani.

Adrian Lustig este si activ om de afaceri local, actionar alcompaniei imobiliare Romfelt Real Estate care dezvolta un proiectde peste 600 de apartamente in estul Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO