Media & Advertising

Noul director de comunicare al grupului de presă Ringier a fost recrutat de la Google

11.08.2010, 16:32 35

Matthias Graf (41) va prelua de la 1 septembrie funcţia dedirector de comunicare al grupului elveţian de presă Ringier. El îlînlocuieşte pe Marco Castellaneta care ocupa această poziţie din2005 şi care se va ocupa exclusiv de conducerea diviziei dedivertisment a grupului. Înainte de a se alătura grupului Ringier,Graf a fost director de comunicare al companiei Google Elveţia şidirector engineering communications al aceleiaşi companii pentruEuropa, Orientul Mijlociu şi Africa. El a fost responsabil cudezvoltarea activităţilor de comunicare pentru centrul tehnologicdeţinut de Google în Elveţia.
Graf îi va raporta lui Christian Unger, CEO al grupuluiRingier.
Grupul Ringier, care pe piaţa locală deţine tabloidul Libertatea şicare a vândut la începutul acestui an publicaţiile EvenimentulZilei şi Capital, a înregistrat în 2009 pierderi de 57,6 mil. lei(14 mil. euro), afacerile din România ale companiei fiind afectatede scăderea abruptă a vânzărilor de publicitate cu până la 70%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO