Media & Advertising

Pariu cu viaţa, din nou lider de audienţă: peste un milion de romani s-au uitat la serial

Pariu cu viaţa, din lider de audienţă

Pariu cu viaţa, din lider de audienţă

Autor: Pro TV

11.10.2011, 15:14 768

Pofta de viata si talentul tinerilor din LaLa Band, prezenta actorilor mari, momentele de comedie, coregrafiile de exceptie pregatite de Victoria Bucun, toate acestea au reusit sa plaseze, din nou, serialul pentru intreaga familie "Pariu cu viata", difuzat in fiecare seara de luni, de la 20.30, la Pro Tv, pe pozitia fruntasa in clasamentul audientelor.

Publicul comercial din mediul urban a fost cucerit de momentele muzicale din "Pariu cu viata", de interpretarea Ancai Anghel (Cristina Ciobanasu) care a cantat piesa "Familly portret" a lui Pink.

In intervalul 20.28-22.25, Pro Tv s-a clasat pe prima pozitie cu 6.1 puncte de rating si o cota de piata de 18.3%. La mare distanta s-a aflat Antena 1 cu doar 3,5 puncte de rating urmata de Prima Tv cu 2,6 puncte de rating.

Momentele comice oferite de Gica (Radu Gabriel) si Tantica (Elvira Deatcu), reactiile haioase ale acestora in momentul in care primesc vizita Sarei (Sore) i-au tinut aproape de micul ecran pe toti romanii, Pro Tv inregistrand, la nivelul populatiei intregii tari, 5.1 puncte de rating si o cota de piata de 12.1%, scoruri ce au clasat postul TV, din nou, pe prima pozitie in topul clasamentelor.

Intreg publicul urban era aseara cucerit de actiunea din "Pariu cu viata". Astfel Pro Tv s-a aflat pe primul loc in topul clasamentului audientelor cu 5.3 puncte de rating si o cota de piata de 12.1%.

Si prezenta lui Rica Raducanu in episodul de luni al serialului "Pariu cu viata" a reusit capteze atentia a peste un milion de romani. In minutul de aur la 21.39, Pro Tv inregistra 7.7 puncte de rating si o cota de piata de 22,7 % la nivelul publicului comercial si era urmarit de 1.300.000 de romani la nivelul intregii tari.

Episodul de luni seara al serialului "Pariu cu viata" a fost unul plin de momente emotionante. Sara (Sore) si Ioana (Alina Eremia) au cantat impreuna "Power of love" spre surprinderea tuturor celor din "LaLa Band", la majoratul Sarei. Baietii au improvizat si ei un numar de striptease inedit iar Andrei (Dorian Popa) a ajuns la inchisoare dupa ce a condus beat, fara permis si a bagat un politist in spital.

Luni, 17 octombrie, de la 20.30, aventurile continua in cel mai indragit serial romanesc al momentului, "Pariu cu viata", difuzat de Pro Tv, care poate fi urmarit si pe www.voyo.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO