Media & Advertising

Primul videoclip românesc cu peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube

21.02.2011, 19:00 186

Videoclipul melodiei "Stereo Love" interpretată de Edward Mayaşi Vika Jigulina a devenit primulclip românesc de pe YouTube care depăşeşte pragul de 100 demilioane de vizualizări.


Videoclipul se situează în prezent pe locul 33 în topul celor maivizualizate clipuri de pe YouTube ale tuturor timpurilor, cu peste102 milioane de afişări, iar la categoria videoclipuri muzicaleeste pe locul 21, în condiţiile în care top 20 este dominat de ceimai în vogă artişti americani ai momentului: Justin Bieber (5videoclipuri), Lady Gaga (4 videoclipuri), Rihana şi Miley Cyrus(câte 3 videoclipuri).


Cel mai vizualizat clip de pe Youtube este în prezent videoclipulmelodiei "Baby" a lui Justin Bieber, cu aproape 470 de milioane devizualizări, urmat de Lady Gaga cu "Bad Romance", cu 348 demilioane de vizualizări.

Edward Maya (pe numele său adevărat Eduard MarianIlie) are 25 de ani şi a absolvit şcoala de muzică George Enescu,fiind în prezent în ultimul an la Conservatorul din Bucureşti.

Melodia "Stereo Love" a fost lansată în vara anului 2009, fiindo colaborare între Edward Maya şi DJ-ul rus Vika Jigulina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO