Media & Advertising

Revista Glamour s-a lansat în online, pe glamourmagazine.ro

Revista Glamour s-a lansat în online, pe glamourmagazine.ro

Autor: Departamentul Life

21.12.2012, 17:54 365

Redactorii Glamour au pregătit o selecţie fabuloasă a celor mai bune investiţii vestimentare, o mulţime de trucuri în materie de relaţii, sănătate şi bani, idei de amenajări interioare care să transforme casa într-un loc de poveste şi topul celor mai frumoase destinaţii de vacanţă.

Nu vor lipsi din site rubricile favorite din varianta print a revistei: "Dos and Don’ts", "Fashion Trends", "Beauty Chat", "Glamour Generation". Lor li se adaugă recenzii despre cele mai recente cărţi, imagini din culisele filmărilor de la Hollywood, interviuri cu staruri româneşti şi internaţionale, sfaturi despre sănătate şi dragoste şi idei pentru timpul liber, dar şi informaţii despre evenimentele speciale Glamour şi concursuri cu premii senzaţionale.

Odată cu lansarea noului site, revista Glamour dă startul voturilor pentru Glamour Beauty Awards. Cititoarele sunt invitate să aleagă cele mai performante produse cosmetice ale anului 2012.

Glamour este una dintre revistele internaţionale de succes, cu 16 ediţii pe întreg mapamondul - din SUA în Marea Britanie, America de Sud, Rusia, Italia şi până la ultima venită în familia Glamour, Brazilia. Glamour a revoluţionat piaţa revistelor pentru femei: ediţia italiană a fost cea care a inventat formatul pocket-size în 1998, iar ediţia britanică a revistei Glamour a fost prima lansată direct în acest format, în 2001. Aproape în toate ţările în care a fost lansată a ajuns rapid pe numărul 1 ca număr de copii vândute. În Statele Unite a bătut toate recordurile, vânzând peste 2 milioane de exemplare pe lună. Glamour a fost lansată în România în noiembrie 2006. De atunci, Glamour este o prezenţă constantă pe lista oricărei fashioniste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO