Media & Advertising

"Românii au talent" aduce un nou record de audienţă

Cu fiecare nouă emisiune "Românii au talent", Pro TV bate record după record

Romanii au talent

Autor: Cristina Rosca

27.02.2011, 13:44 22

A doua ediţie a emisiunii "Românii au talent" prezentata deSmiley şi Pavel Bartoş si jurizată de Andra, Andi Moisescu şi MihaiPetre a fost urmarită de peste 4 milioane şi jumătate detelespectatori din întreaga ţară în minutul de aur înregistrat laora 21:06.

Pe întreg publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinseîntre 18 şi 49 de ani, audienţa înregistrată în minutul de aur dela 22:04 a fost de 24 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 59,8procente.

Cifrele de audienţă înregistrate vineri, 25 februarie, în timpuldifuzării show-ului "Românii au talent "au plasat show-ul de la ProTv în topul emisiunilor de divertisment cu cea mai mare cotă depiaţă din 2002 până astăzi.

Show-ul de la ProTv a fost vineri seara lider absolut deaudienţă pe toate targeturile. Fie că vorbim de întreg publicul dinmediul urban, de publicul comercial din mediul urban cu vârstecuprinse între 18 şi 49 de ani sau de întreg publicul din România,emisiunea "Românii au talent" a dominat toate topurile. Audienţamedie înregistrată de show-ul de la ProTv a fost pe publiculcomercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de anide 19,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 50,7%, la distanţăde Antena 1 care a avut o audienţă de 6 ori mai mică decât "Româniiau talent", cu 3,1 puncte de rating şi 8,1% cota de piaţă.

Clasamentul rămâne neschimbat şi la nivelul întregului publicdin mediul urban, când pe poziţia fruntaşă se află ProTv cu oaudienţă medie de 19,5 puncte de rating şi 38,9% cotă de piaţă, întimp ce Antena 1 a înregistrat doar 4 puncte de rating şi 7,9% cotăde piaţă.

Emisiunea "Românii au talent" a fost lider de piaţă şi a doua zicând a fost difuzată în reluare, în minutul de maximă audienţăfiind urmărită de aproape 2,5 milioane de telespectatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO