Media & Advertising

VOCEA ROMÂNIEI. Cine sunt concurenţii care au întors cu vocea lor patru scaune

no title
26.10.2011, 11:26 1205

Un adolescent slăbuţ cu ochelari din Craiova i-a făcut pe cei patru juraţi să şi-l dispute la scenă deschisă. "Ai cântat exact ca Vocea României", i-a spus acestuia Moga. Cristian Gorun Sanda nu a fost însă singurul concurent care a făcut ca cele patru fotolii să se întoarcă. Ultima audiţie din seria celor cinci pe nevăzute, care s/au încheiat marţi seară la Pro TV, a adus o serie de surprize muzicale vocilor din juriu. Prima dintre ele a venit din Bacău şi se numeşte Marcel Lovin, scrie gândul.

"Ne-ai dat o palmă muzicală", i-a spus Marius Moga lui Marcel Lovin, băcăuanul de 25 de ani care i-a convins cu vocea lui pe cei patru juraţi să se întoarcă. Lovin a interpretat piesa lui Billy Paul, "Me & Mr. Jones", una "de frac", după cum s-a exprimat Smiley. Concurentul însă a avut o ţinută estivală, dar asta nu l-a împiedicat să placă celor patru voci care şi l-au disputat la scenă deschisă.

"N-ai nevoie de compoziţii, ci de piese", i-a spus Brenciu acestuia, în vreme ce Loredana i-a vorbit despre diferenţa dintre "succesul efemer şi cel de durată". "Sunt confuz", a replicat Lovin. "Este o onoare pentru mine să lucrez cu fiecare dintre voi, dar am să dau Log In lui Smiley", a spus concurentul preluând jocul de cuvinte pe care mai devreme juratl îl făcuse pornind de la numele de familie al băcăuanului.

Deşi părinţii nu l-au susţinut de la început, tânărul povesteşte că acum "mama are lacrimi în ochi când mă aude cântând iar tata e plin de mândrie". Lovin îşi doreşte să scoată un album şi să facă "muzică la nivel internaţional".

Lavinia Vâlcan de 27 ani din Timişoara a fost alegerea lui Smiley. "Abia aştept să demonstrez", a spus concurenta în interviul de prezentare, şi vocea ei l-a convins pe jurat să se întoarcă. "Poate nu e cea mai bună voce cea a Lavinei, dar s-ar putea să fie cea mai inteligentă" , şi-a motivat antrenorul alegerea. Citiţi mai mult despre Vocea României pe www.gândul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO