Mediafax.biz Exclusiv

Afacerile Search Corporation au stagnat la şase luni, iar pe ansamblul anului ar putea creşte cu 15%

Autor: Ioan Dornescu

16.09.2011, 14:39 114

Cele mai importante contracte încheiate în acest an vizează servicii de supervizare la construcţia autostrăzii Lugoj - Deva, de pe coridorul IV paneuropean, cât şi lucrări de proiectare pentru diferite secţiuni de autostradă, a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Stăniloiu, şeful diviziei de marketing şi vicepreşedinte al Search Corporation.

CNADNR a încheiat în iunie cu consorţiul româno-portughez Search Corporation/Consugal - Consultores De Engenharia un contract de 18,35 milioane lei, fără TVA, pentru supervizarea lucrărilor la primul lot al autostrăzii Lugoj-Deva, în lungime de 27 de kilometri.

Search Corporation a anunţat la începutul anului că se aşteaptă la afaceri în creştere cu 15% în 2011, datorită lansării mai multor licitaţii, precum cele pentru Coridorul IV.

Compania îşi menţine estimarea de creştere cu 15% a rulajului şi se aşteaptă la o majorare a afacerilor în partea a doua a anului, a spus Stăniloiu.

În 2010, afacerile Search Corporation, companie controlată de omul de afaceri Michael Stanciu, au totalizat circa 45 milioane lei.

Investiţiile companiei din acest an urmăresc doar partea de funcţionare, vizând printre altele sectorul de mentenanţă şi reparaţii a echipamentelor existente, conform sursei citate.

Reprezentantul companiei estimează o creştere a pieţei de proiectare în acest an, ca urmare a începerii unor proiectelor majore de investiţii în infrastructură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO