Mediafax.biz Exclusiv

Andersen, CWT: Poziţia pe care o avem pe piaţa românească ne ajută să dezvoltăm afacerea atât în România, cât şi în Europa de Est

Autor: Mirabela Tiron

11.11.2011, 13:45 74

"Pentru clienţii noştri globali este important să avem o prezenţă puternică în ţări strategice.România este o zonă importantă pentru multe companii internaţionale. Poziţia pe care o avem pe piaţa românească prin Kaleva Travel ne ajută să dezvoltă m afacerea atât în România, cât şi în Europa de Est.", a explicat Andersen.

CWT a achiziţionat anul acesta compania de turism finlandeză Kaleva Travel, un business de 450 de milioane de dolari la nivel internaţional, ce operează o agenţie de turism pe piaţa româneasc.

Agenţiei Kaleva Travel (care va prelua numele CWT) a avut vânzări în creştere 18% în primele nouă luni ale acestui an în România comparativ cu aceeaşi perioadă din 2010.

Potrivit reprezentantului CWT, firmele din ţările nordice care organizează evenimente corporate în destinaţii străine aleg de obicei Parisul, în timp ce cele din Germania, Austria, Italia aleg mai degrabă Bucureştiul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO