Mediafax.biz Exclusiv

Compania fraţilor Florea din Alba a angajat 100 de oameni

Autor: Laurentiu Cotu

12.09.2011, 19:02 405

Conducerea companiei spune că recrutările vor continua în acest an, fiind disponibile posturi de operatori utilaje (buldoexcavator, cilindrii compactori), precum şi câteva posturi la noua staţie de betoane Florea Grup din Deva.

"În acest an, datorită implicării companiei în lucrări de infrastructură, am angajat peste 100 de oameni, iar recrutările vor continua", a declarat pentru ZF Transilvania Marcel Florea, unul dintre acţionarii Florea Grup.

Compania a realizat în primul semestru o cifră de afaceri de 35,5 mil. lei (circa 8,5 mil. euro), mai mult cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, datorită creşterii semnificative a cererii de betoane, dar şi demarării unor noi proiecte de infrastructură.

Conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice, compania a avut în 2010 afaceri de 51,7 mil. lei (circa 12,4 mil. euro).

Compania a colaborat cu Bechtel, constructorul autostrăzii Transilvania, cu Vectra Service sau Romstrade, iar în domeniul transporturilor cu compania Carpat Cemtrans.

Printre lucrările importante realizate de Florea Grup sunt cele de reabilitare a cetăţii din Alba Iulia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO