Mediafax.biz Exclusiv

DHL România a cerut insolvenţa Blue Air

Autor: Neagu Lidia-Ileana

24.06.2011, 12:22 787

Dosarul a fost înregistrat la 17 iunie.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii celor două companii nu audorit să comenteze sau să furnizeze informaţii suplimentare.

Tribunalul Bucureşti a admis în toamna anului trecut intrarea îninsolvenţă a Blue Air, deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache,în urma unor cereri mai vechi înaintate de către Carpatair şiService Excellence Solutions, dar compania a anunţat ulterior căhotărârea instanţei a fost suspendată de către Curtea de Apel.Decizia Tribunalului Bucureşti a fost contestată de Blue Air pemotiv că operatorul nu are datorii către cele două firme.

De atunci şi până în prezent şi alte companii au depus latribunal cereri de intrare în insolvenţă a Blue Air, pe motivulneplăţii unor datorii, cum ar fi lanţul hotelier Continental.

Compania germană DHL, deţinută de Deutsche Post DHL, are înRomânia peste 450 de angajaţi, o reţea proprie de 25 centre deexpedieri şi centre operationale în 23 de oraşe şi o flotă de peste250 de autovehicule.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO