Economic

Bogdan Georgescu de la Colliers a ieşit din afacerea restaurantelor La Zamfir

Autor: Cristi Moga

25.10.2010, 20:03 57

La Zamfir esteo reţea pe care Georgescu a început să o dezvolte în 2007 alăturide Borcos, un prieten din Braşov, restaurantele cu mâncare specificromânească fiind plasate în centre comerciale din Bucureşti, dar şidin ţară, în oraşe precum Piteşti sau Cluj.

O parte dintrerestaurante au fost închise, dar unităţile din Băneasa ShoppingCity sau Plaza România sunt în continuareoperaţionale.

Potrivitdatelor din Monitorul Oficial, Meneldil Associated (50%) şi BogdanGeorgescu (50%) au cedat acţiunile Apolonia Consult în favoareasoţilor Borcos.

Veniturilefirmei au scăzut cu 30%, de la două milioane de euro în 2008 la 1,4mil. euro anul trecut, potrivit datelor de la Ministerul FinanţelorPublice, reţeaua având un număr de aproximativ 70 deangajaţi.

Deşi era o afacere care îi aloca "doar douăore pe lună", Georgescu avea în 2007 planuri să ducă reţeaua LaZamfir la 20 de unităţi. Contactat de ZF, el nu a dorit săcomenteze motivele renunţării la acestbusiness.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO