Mediafax.biz Exclusiv

Ioannidis, ex-Romtelecom: Discut intrarea în board-ul a 3-4 firme din România

Ioannidis, ex-Romtelecom: Discut intrarea în board-ul a 3-4 firme din România

Autor: Adrian Seceleanu

09.08.2011, 19:33 815

"Port în prezent discuţii şi voi deveniprobabil membru în board-ul altor trei sau patru companii dinRomânia", a declarat pentru ZF Yorgos Ioannidis, fără a oferidetalii în legătură cu numele companiilor cu care poartă acestediscuţii.

Din 15 iulie Ioannidis a fost cooptat şiîn consiliul de administraţie al producătorului de soluţii ITpentru afaceri Total Soft, el urmând să se implice în luareadeciziilor strategice ale companiei pentru aniiurmători.

"Cunosc de mult timp acţionarul principalal TotalSoft, fondul de investiţii Global Finance, şi pe oameniicare îl conduc. De asemenea, m-am întâlnit de mai multe ori cuLiviu Drăgan (directorul general al TotalSoft - n. red.) şi amapreciat activitatea pe care a dus-o pentru a dezvolta compania", aexplicat Ioannidis decizia de a intra în CA-ul producătorului desoft.

"Ioannidis nu va avea activităţi executiveîn Total Soft. Experienţa şi conexiunile în domeniul IT&C îlrecomandă în consiliul director al companiei, unde va participa laluarea deciziilor strategice în anii următori", a declarat anteriordirectorul general al TotalSoft Liviu Drăgan despre recrutareafostului şef al Romtelecom.

Întrebat de ZF dacă are planuri şi pentruun business propriu pe piaţa locală, Ioannidis a răspuns afirmativ,precizând că nu vizează doar România, însă nu a oferitdetalii.

Yorgos Ioannidis a venit în România laînceputul anului 2007 şi a fost director executiv al Romtelecompână la finele lunii iunie 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO