IT&C

Transart vede o stagnare a afacerilor în acest an

Autor: Laurentiu Cotu

27.10.2010, 17:08 11

Compania aîncheiat exerciţiul financiar din anul trecut cu vânzări totale de2,9 mil. euro, în scădere cu 10% faţă de anul precedent, cândafacerile Transart au fost de 3,2 mil. euro.

"Este posibilca până la finele anu lui să înregistrăm o stagnare a afacerilorcomparativ cu 2009, însă nu excludem varianta realizării unui avansfaţă de anul trecut, luând în considerare evoluţia pozitivă avânzărilor începând din luna septembrie. Simţim în prezent odezgheţare a cererii pentru soluţiile Transart şi credem într-orevenire vizibilă a afacerilor companiei noastre începând cu anulviitor", a declarat pentru ZF Transilvania Marius Iurian, managingpartner Transart.

ProduseleTransart includ aplicaţia Hermes pentru automatizarea forţei devânzare, B-ORG, sistemul de tip ERP (Enterprise Resource Planning -gestionarea resurselor companiilor - n. red.) pentru firmele mediişi mari, Neomanager, sistem integrat pentru managementulIMM-urilor, soluţiile pentru logistică Hermes Logistic WMS,aplicaţii web. În domeniul farmaceutic Transart furnizează soluţiibazate pe sistemul Hermes companiilor Walmark România, Johnson& Johnson (România şi Bulgaria), Delta Medical (Ucraina), celmai recent contract de colaborare fiind cel semnat cu firmaMediplus, membră a grupului A&D Pharma.

"O cerinţăimportantă avansată de A&D Pharma la semnarea contractului cunoi a fost ca aplicaţia mobilă, folosită de reprezentanţii medicalipe teren, să fie disponibilă atât pe terminale de tip PocketPC,platformă Windows Mobile, cât şi pe TabletPC-urile aflate lamomentul respectiv în dotarea companiei HP", a spusIurian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO