Mediafax.biz Exclusiv

Licitaţie Casa Naţională de Pensii Publice pentru un sistem informatic de 21,9 milioane de lei

Autor: Adrian Dumitrache

22.07.2011, 13:52 211

"Sistemul informatic (...) va contribui la optimizareaproceselor de lucru prin diminuarea timpului de diseminare ainformaţiei transmise între CNPP, respectiv casele teritoriale depensii, pe de o parte, şi instituţiile publice cu care colaborează,pe de altă parte (...). Scopul acestei colaborăriinter-instituţionale îl reprezintă implementarea programelorinterne de combatere a fraudelor, precum şi realizarea de rapoarteşi evidenţe statistice cu privire la activitatea specifică dinsistemul de asigurări sociale din România", se precizează încaietul de sarcini al licitaţiei.

CNPP colaborează cu Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei deMuncă, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Inspecţia Muncii,Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor deDate, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private,Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Ministerul Finanţelor şiMinisterul Muncii.

Prin această licitaţie, CNPP va achiziţiona servicii dedezvoltare software pentru reţele, Internet şi intranet, precum şipentru baze de date şi gestionarea proiectelor, alături deaplicaţii software şi sisteme informatice.

Contractul va fi finalizat în termen de şase luni de la dataatribuirii.

Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de200.000 de lei, alături de una de bună execuţie reprezentând 10%din valoarea totală fără TVA a contractului.

Finanţarea contractului va fi asigurată din surse de la bugetulasigurărilor sociale şi Fondul Social European.

La licitaţie pot participa ofertanţi a căror cifră de afaceri adepăşit, în ultimii trei ani, nivelul de 35 milioane de lei.

CNPP administratează sistemul public de pensii şi alte drepturide asigurări sociale şi sistemul de asigurare pentru accidente demuncă şi boli profesionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO