Mediafax.biz Exclusiv

Licitaţie de 50 milioane de euro pentru digitalizarea şi arhivarea a 5,1 milioane de cărţi funciare

Autor: Adrian Dumitrache

03.02.2012, 17:11 563

Denumit "Conversie cărţi funciare într-o bază textuală de date şi arhivă digitală", contractul va fi susţinut din fonduri bugetare şi se va încheia pe o durată de 4 ani, de la data atribuirii, potrivit datelor din anunţul de participare.

Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 1,7 milioane de lei.

La licitaţie se pot înscrie firme care au înregistrat, în perioada anilor 2008-2010, o cifră medie de afaceri de minim 60 milioane de lei.

De asemenea, ofertanţii trebuie să demonstreze că au prestat în ultimii trei ani un contract similar care a avut ca obiect prestarea de servicii arhivare electronică documente similare (ca şi format, stare de conservare/degradare) şi constituirea unei baze de date cu informaţiile preluate/indexate din documente, cu un volum cuprins între 12 şi 12,5 milioane de pagini.

ANCPI a fost înfiinţată în 2004 prin reorganizarea Oficiului Naţional de Cadastru, Geodezie şi Cartografie (ONCGC) şi preluarea activităţii de publicitate imobiliară de la Ministerul Justiţiei.

Instituţia se află în subordinea Ministerului Administratiei şi Internelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO