Mediafax.biz Exclusiv

Lina & Guia: litigiile sunt principala sursă de venit

Autor: Cristi Moga

10.08.2011, 19:33 179

Acum imobiliarele mai aduc doar 10% dintr-ocifră de afaceri care ar putea ajunge în acest an la 1,2-1,3milioane de euro, ca urmare a unei creşteri de 20-25% după o primăjumătate a anului considerată "senzaţională" datorită majorăriiîncasărilor cu 39%.

"S-a dezvoltat foarte mult zona de litigii,ca urmare a recrutărilor realizate în ultimul timp, astfel că avemîn prezent diverse dosare pentru clienţi precum Interex, Omilos,RBS şi Citibank. Litigiile aduc în prezent 20-25% din cifra deafaceri, zona de fuziuni şi achiziţii 20%, iar bankingul 15%",explică Mihai Guia.

Firma este implicată şi într-o serie deanchete deschise de Consiliul Concurenţei asupra unor clienţi aifirmei precum Danone, Interex sau Cosmote, în timp ce pentru RoyalBank of Scotland firma asistă la o finanţare de 50 mil. euro,aflată în "pending".

Firma ar putea absorbi în următoareaperioadă o echipă formată dintr-un partener şi patru avocaţi, carelucrează "cu un portofoliu interesant de clienţi" din zona deenergie, litigii şi insolvenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO