Mediafax.biz Exclusiv

Matyas, La Fântâna: Nu cred că există măsuri pe care o companie le mai poate lua suplimentar faţă de ceea ce a făcut deja

12.08.2011, 13:25 147

"Consider că această criză este o altă fază a crizei care a început în 2008 şi care nu s-a încheiat.

Probabil că cei care spuneau că avem o criză în W aveau dreptate. Întrucât principalele învăţăminte pe care le-au tras majoritatea managerilor au fost prudenţa şi cumpătarea, acum sunt mult mai atenţi", explică Matyas.

Directorul La Fântâna consideră că noua fază a crizei, care a apărut în urmă cu câteva zile, este generată de foarte mulţi factori, însă probabil că cel mai important este cel psihologic. "Deocamdată rămânem vigilenţi, cumpătaţi, cu ochii mari deschişi şi nu cred că există măsuri pe care o companie le mai poate lua suplimentar faţă de ceea ce au făcut deja. Ca ţară, suntem suficient de mici pentru a nu fi loviţi foarte tare", mai spune Matyas.

La Fântâna, cel mai mare îmbuteliator local de apă în watercoolere (sisteme de răcire - încălzire), a realizat în primele şase luni ale acestui an vânzări de peste 10 milioane de euro, în creştere cu 21% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Compania estimează că la finalul acestui an cifra de afaceri va ajunge la 20 de milioane de euro, în creştere de la 17,5 mil. euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO