Mediafax.biz Exclusiv

Popescu, A&D Pharma: Ne uităm la oportunităţi de achiziţii, dar şi de investiţii greenfield pentru Sensiblu

Autor: Ioana David

19.12.2011, 13:20 234

Sensiblu, braţul de retail al grupului, a continuat să se extindă în acest an, ajungând la peste 300 de farmacii, de la 240 de unităţi la începutul anului.Compania a preluat şi reţeaua Farma Planet, ce avea 24 de unităţi.

"În cazul Mediplus, ne focalizăm pe eficientizarea operaţiunilor, inclusiv mutarea unor depozite şi mărirea capacităţii acestora şi pe implementarea unor standarde de bună practică pe baza cărora sperăm să ne creştem cota de piaţă", a spus Popescu.

Grupul A&D include distribuitorul Mediplus, reţeaua de farmacii Sensiblu, o divizie de marketing & sales (care promovează branduri ale companiilor ce nu au reprezentanţă în România sau care au dorit să-şi externalizeze acest serviciu) şi clinicile Anima.

Distribuitorul de medicamente Mediplus şi reţeaua de farmacii Sensiblu au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 788 mil. euro, în creştere cu 20% faţă de 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO