Mediafax.biz Exclusiv

Power Net Consulting: Avem ca obiectiv creşterea proiectelor private cu 40%

Autor: Ştefan Vrabie

11.07.2011, 19:24 103

Trendul ascendent pe carecompania l-a înregistrat pe segmentul proiectelor private vine carăspuns la strategia de concentrare a activităţilor asupraproiectelor de dezvoltare a infrastructurii IT în rândul agenţiloreconomici cu capital privat.

"Apreciem că al doilea semestrual anului 2011 va aduce o creştere a cererii de produse, soluţii şiservicii IT în rândul companiilor locale", a declarat ClaudiaIlina, Sales Manager al Power Net Consulting.

Alte obiective pe care companiale are pentru acest an sunt extinderea portofoliului de produse şiservicii dedicate acestui segment, dezvoltare de pachete deservicii personalizate, extinderea serviciilor de consultanţă,precum şi atragerea de parteneri puternici de la nivelinternaţional.

"Pentru a asigura evoluţia optimăa proiectelor derulate în condiţiile administrării unui portofoliumai extins de clienţi din domeniul privat, intenţionăm să creştemechipa de vânzări şi numărul de consultanţi specializaţi înservicii pre şi post vânzare", a adăugat Ilina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO