Retail

Cramele Halewood a deschis la Târgovişte al 5-lea magazin din România

Autor: Liviu Iancu,

11.10.2010, 11:30 7

Halewood The Winery Outlet Târgovişte este cel de-al 5-leamagazin deschis în România după cele din Urlaţi (ConaculUrlăţeanu), Azuga (Pivniţele Rhein), Ploieşti şi Breaza (cartierNistoreşti).

Halewood The Winery Outlet Târgovişte are o suprafaţă de 80 demetri pătraţi şi oferă spre vânzare atât vinuri produse de CrameleHalewood, din strugurii provenind din cele trei regiuni viticoleimportante ale României, respectiv Dealu Mare, PodişulTransilvaniei (Sebeş) şi Cernavodă - Murfatlar. Pe lângă vinurileromâneşti mai pot fi găsite şi vinuri de la cei mai importanţiproducători din Europa, America, Australia şi Africa.

Magazinul comercializează peste 400 de vinuri îmbuteliate lapreţuri de producător şi distribuitor direct, vinuri pentru toategusturile, procentul de vinuri româneşti fiind de 40%.

"Deschiderea de noi magazine face parte din strategia noastră dedezvoltare pe termen mediu si lung. Pe lângă obiectivele de ordincomercial, magazinele ne permit o interacţiune directă cuconsumatorul final care, pe de o parte, capată răspunsuri despecialitate la întrebări legate de vinurile noastre iar, pe dealta, ne oferă opinii valoroase care ne ajuta mult în măsurareapercepţiei consumatorulu nostru fidel cu privire la vinurile aflatesub brandul Cramele Halewood. Magazinul din Târgovişte nu esteultimul planificat pentru acest an. În perioada următoare,intenţionăm să extindem reţeua de magazine în oraşele Bucureşti,Braşov şi Timişoara", a declarat într-un comunicat Dan Muntean,director general la Cramele Halewood.

Societatea Cramele Halewood face parte din Grupul HalewoodRomânia, alături de Halewood România Srl şi Domeniile HalewoodSrl.

Halewood deţine două crame în regiunea Dealu Mare (Urlaţi şiTohani), un punct de lucru la Sebeş, în Podişul Transilvaniei şialtul în Cernavoda- Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele RheinAzuga fondate în 1892.

Grupul Halewood România are în proprietate peste 350 hectare devie plantate în perioada 2002-2009, în urma unor investiţii depeste 7 milioane euro, iar în 2010 se estimează ca vor fireplantate alte 100 de hectare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO