Retail

Franke România a lansat noua gamă economică Dominox

Autor: Claudiu Ilioiu,

12.10.2010, 11:21 51

"Estimăm că lansarea acestei noi game va contribui la creştereavânzărilor Franke cu 10% în perioada următoare", a declarat,într-un comunicat remis MEDIAFAX Florin Porojan, directorul generalFranke România.

Compania a înregistrat în primele patru luni ale acestui anvânzări medii pe client de 2.070 de euro cu TVA inclusă pentruachiziţia sistemelor incorporabile de bucătărie, cu 12% mai multdecât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Franke România a încheiat anul 2009 cu o cifră de afaceri de55,5 milioane lei, iar pentru acest an estimează o crestere de 10%a cifrei de afaceri.

Piaţa sistemelor electrocasnice incorporabile reprezintă 10% dintotalul pieţei de produse electrocasnice.

Din totalul veniturilor Franke România 95% reprezintă vânzărileprin intermediul reţelei de aproximativ 300 de parteneri şi 5% prin15 show-roomuri proprii, situate în principalele oraşe dinţară.

Franke activează pe piaţa locală din 1998 şi oferă liniicomplete de electrocasnice incorporabile. În prezent companiadeţine în portofoliu peste 1.000 de coduri de produse diferite.Produsele comercializate de companie sunt produse în proporţie de95% în Italia, iar restul sunt importate din Scoţia, Germania şiElveţia. Franke România desfăşoară activităţi de export în Moldovaşi Serbia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO