Mediafax.biz Exclusiv

Schimbare la vârful AutoItalia

Autor: Bogdan Alecu

13.02.2012, 19:08 200

"Rennen Zunder a trebuit să revină în Israel datorită unor probleme personale. În acest moment conducerea va fi preluată de Omer Levi, vicepreşedintele MCA susţinut de Ori Lahav, preşedintele MCA", au spus oficialii AutoItalia.

Israelienii de la Mediterranean Car Agency, care au preluat AutoItalia în luna mai a anului trecut, au în plan să ajungă anul acesta la un business de peste 90 milioane de euro, în creştere cu 50% faţă de nivelul atins în 2010.

Noul acţionar al AutoItalia estima o cifră de afaceri de 60 mil. euro pentru 2011, având în vedere faptul că vânzările la nouă luni sunt similare cu cele de anul trecut.

În toamna anului trecut compania a lansat oficial pe piaţa locală modelele Fiat 500 Cabrio, Infiniti M Hybrid şi noile game ale Lancia şi Jeep, modele care au preţuri de până la 60.000 de euro şi care ar putea susţine creşterea cifrei de afaceri a companiei. Compania are în plan majorarea cotei de piaţă a importatorului de la 3,4% la nivelul lunii octombrie la cel puţin 4,5% anul viitor.

Referitor la investiţiile în noua afacere a grupului israelian, şeful MCA a spus anul trecut că de la preluarea companiei au fost alocate mai multe milioane de euro în dezvoltare, dar şi pentru stingerea unor datorii preluate, fără a preciza însă suma exactă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO