Mediafax.biz Exclusiv

Scorseze Security va asigura paza obiectivelor şi bunurilor SNR, contract estimat la 24,17 mil. lei

Autor: Adrian Dumitrache

08.03.2011, 16:47 98

"Toate informaţiile privind acordul cadru încheiat cu ScorsezeSecurity International, precum şi primul contract subsecventurmează a fi publicate de autoritatea contractantă în sistemulelectronic de achiziţii publice - www.e-licitatie.ro şi în JurnalulUniunii Europene cu respectarea regulilor de publicitate", se aratăîntr-un răspuns al SNR remis la solicitarea MEDIAFAX.

La licitaţie s-a înscris şi societatea Mike Security. Termenullimită pentru depunerea ofertelor a expirat pe 7 ianuarie.

SNR a mai încercat să atribuie acest contract în 2010, după ce apublicat, în luna iunie 2010, un anunţ de participare la licitaţiaprivind achiziţionarea de servicii de pază a obiectivelor,bunurilor şi valorilor companiei.

La acea vreme, autoritatea contractantă a estimat contractul la17,6 milioane de lei (TVA inclusă) pe o perioadă de patru ani.

Deschiderea ofertelor a avut loc la 26 iulie 2010, la licitaţieînscriindu-se societăţile Scorseze Security, Mike Security,Gardienii şi Regent Security şi consorţiul Protector şi Sesame.

Licitaţia a fost contestată de Mike Security, Gardienii,Interguard Serv şi consorţiul Protector şi Sesame.

La mijlocul lunii septembrie, Consiliul Naţional de Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) a anulat licitaţia.

Înfiinţată în anul 1991, prin reorganizarea şi divizarea RomPost Telecom, SNR este principalul furnizor de servicii deradiocomunicaţii din România.

Sub brandul Radiocom, compania asigură suport de transmisiipentru telefonia publică, reţelele de telefonie mobilă, transfer dedate şi Internet.

SNR este controlată integral de stat, prin MinisterulComunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO