Mediafax.biz Exclusiv

Veniturile Wizrom au crescut cu 8% în prima jumătate a anului, la 3 mil. euro

Autor: Adrian Seceleanu

01.08.2011, 19:46 119

"Wizrom şi-amenţinut tendinţa ascendentă semnalată în primul trimestru înprincipal datorită modelului SaaS şi exploatării conceptului deCloud Computing, dar şi pentru că am fructificat beneficiileconcentrării activităţilor noastre asupra verticalelor în careactivăm. De asemenea, s-a menţinut curentul pozitiv de la începutulanului, când vorbeam de revirimentul companiilor din domeniileproducţie şi leasing operaţional. Perspectivele sunt, de aceea,foarte bune şi pentru cea de-a doua jumătate a anului", a declaratAdrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

În cursul primelor şase luni ale anului,Wizrom Software a semnat contracte cu 122 de clienţi noi, cu 45%mai mulţi decât numărul de clienţi noi în prima jumătate a anuluitrecut. Astfel, Wizrom Software avea la 30 iunie 2011 peste 3.200de clienţi.

"Se simte clar revirimentul multora dintrecompanii, dorinţa de a recupera cei doi ani de prudenţă din cauzarecesiunii şi a crizei economice. Tocmai de aceea, cele mai căutatesoluţii sunt cele de optimizare a resurselor şi de automatizare şioptimizare a proceselor, respectiv de predicţie a comportamentuluiclienţilor", a adăugat şeful Wizrom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO