Mediafax.biz Exclusiv

Vodafone are un nou director comercial pe business

Vodafone are un nou director comercial pe business

Autor: Adrian Seceleanu

13.11.2011, 19:37 760

"Andres Vicente a preluat acest rol după ce Gabriela Matei, director enterprise business unit, a intrat într-o perioadă extinsă de concediu din motive personale", au precizat pentru ZF reprezentanţii Vodafone.

Andres Vicente a venit în România din poziţia de director de vânzări în Vodafone Spania şi este în echipa Vodafone Spania încă din 1995, cu excepţia unei perioade de trei ani, între 2001 şi 2004, când a lucrat pentru o firmă de consultanţă strategică.

"Cu o experienţă cross-funcţională bogată, Andres a lucrat în departamentul de tehnologie, dar şi în zona de strategie, iar apoi în echipa enterprise, unde a avut mai multe roluri, printre care Head of Sales Operations, Head of Sales pentru regiunea de sud a Spaniei şi Head of Marketing, înainte de a fi promovat în poziţia sa actuală, în octombrie 2009. Vicente este licenţiat în Drept la Universidad Autónoma Madrid şi are un MBA International de la EOI (School of Industrial Organisation) şi Manchester Business School.

O altă schimbare care a avut loc în echipa comercială pe segmentul business al Vodafone este plecarea lui Adrian Georgescu, director business sales în cadrul companiei.

Veniturile grupului Vodafone au crescut uşor, cu 0,5% în primul semestru al anului fiscal 2011-2012, încheiat la 30 septembrie, la 361 mil. lire sterline (411,5 mil. euro), de la 359 mil. lire în perioada corespunzătoare a anului anterior, deşi numărul clienţilor a scăzut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO