• Leu / EUR4.9472
  • Leu / GBP5.8254
  • Leu / USD4.6322
Politică

Alina Gorghiu, senator PNL: Am convingerea fermă că Dragnea a adus în piaţă huliganii pe 10 august

Alina Gorghiu, senator PNL: Am convingerea fermă că Dragnea a adus în piaţă huliganii pe 10 august

Autor: Adriana Mit

22.08.2018, 13:38 19863

Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, a declarat, miercuri, la Timişoara, că are convingerea fermă că Liviu Dragnea este cel care a adus în Piaţa Victoriei, pe 10 august, huliganii şi persoanele care au stârnit momentele violente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe organizată la sediul PNL Timiş, că afirmaţia lui Liviu Dragnea, făcută marţi seara cum că evenimentele din 10 august au fost o tentativă de lovitură de sta treprezintă “cea mai mare aberaţie” pe care a auzit-o.

Cum arată oraşul construit cu 40 de miliarde de dolari care trebuia să fie o minune tehnologică dar în schimb el arată ca Cernobîl - GALERIE FOTO

Sozopol, Saint-Tropez de lângă România. Staţiunea superbă pe care o vizitează milioane de străini in fiecare an - GALERIE FOTO

“M-a stârnit foarte tare prestaţia domnului Dragnea de aseară, încât să cred că merită o replică astăzi. Şi am să mă refer în principal la evenimentele din 10 august, evenimente care au degenerat atunci în sute de agresiuni la adresa celor care au protestat paşnic, care nu pot fi acoperite oricâte straturi de minciuni ar lansa în spaţiul public tripleta Dragnea – Dan - Dăncilă. A fost în mod cert declaraţia dată de domnul Dragnea aseară cum că evenimentele au fost o tentativă de lovitură de stat au fost cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o referitor la aceste proteste ale diasporei din data de 10 august”, a afirmat Alina Gorghiu.

Fostul preşedinte al PNL a mai precizat că are convingerea fermă că Liviu Dragnea ar fi adus în Piaţa Victoriei huliganii şi persoanele care au stârnit momentele violente din timpul protestului din 10 august.

“După declaraţiile domniei sale de aseară, am o singură declaraţie de făcut: am convingerea fermă, şi domnul Liviu Dragnea mă poate da în judecată oricând, că aducerea în piaţă a huliganilor şi a celor care au stârnit momentele violente a fost opera premeditată a domnului Liviu Dragnea. De ce? Pentru ca acesta şi PSD să se poată lamenta, să se poată victimiza că împotriva guvernului PSD s-a vrut să se dea o lovitură de stat. Însă, ghinion, finalul nu a fost cel pe care şi l-au dorit”, a conchis Alina Gorghiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat, marţi seara, evenimentele din 10 august, din Piaţa Victoriei, ca fiind o tentativă de lovitură de stat eşuată, catalogând drept iresponsabilă atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu acele evenimente.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9472
Diferență: -0,0101
Ieri: 4.9477
Azi: 4.6322
Diferență: -0,8625
Ieri: 4.6725
Azi: 5.8254
Diferență: -0,1217
Ieri: 5.8325
Azi: 4.7915
Diferență: -0,2768
Ieri: 4.8048