Politică

Antonescu: Chiliman, înlocuit cu Nicolăescu la PNL Bucureşti, Mariana Câmpeanu - vicepreşedinte

 Antonescu: Chiliman, înlocuit cu Nicolăescu la PNL Bucureşti, Mariana Câmpeanu - vicepreşedinte

Autor: Ioana Câmpean

09.04.2012, 15:00 586

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat, luni, că Andrei Chiliman a fost înlocuit cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, precizând şi că Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

Conform lui Antonescu, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv al partidului s-au înregistrat 36 de voturi "pentru", opt voturi "împotrivă", iar trei voturi au fost nule pentru înlocuirea lui Chiliman din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti.

Pentru numirea la şefia organizaţiei a deputatului Eugen Nicolăescu s-au înregistrat 39 de voturi "pentru", şapte voturi "împotrivă", iar unul a fost declarat nul.

De asemenea, Antonescu a anunţat că, la şefia PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu a fost înlocuit cu Adrian Neacşu, iar la PNL Sector 4 Geani Dinu a fost înlocuit cu Daniel Chiţoiu.

Crin Antonescu a explicat că, prin numirea lui Adrian Neacşu la şefia PNL Sector 2, a fost vacantat un post de vicepreşedinte al PNL Bucureşti, funcţie în care a fost numită Mariana Câmpeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO