Politică

Antonescu despre un nou acord cu FMI: Băsescu decide neconstituţional când şi cum se încheie acordul

Antonescu despre un nou acord cu FMI: Băsescu decide neconstituţional când şi cum se încheie acordul
22.09.2010, 13:03 19

Liderul PNL, Crin Antonescu, a criticat, miercuri, variantaîncheierii unui nou acord cu FMI, remarcând faptul că, încă o dată,preşedintele Traian Băsescu decide în afara Constituţiei când şicum se încheie un acord cu Fondul, informează Mediafax.

Întrebat ce părere are despre ideea încheierii unui nou acord cuFMI, Antonescu a precizat că nu poate decât să remarce încă o datăfaptul că preşedintele Băsescu decide în afara Constituţiei când şicum se încheie un acord cu Fondul.

"Despre ideea vechiului acord cu FMI, ştiţi ce părere avem, şiîn afară de a remarca încă o dată faptul că, în afara Constituţiei,preşedintele decide în România când şi cum se încheie un acord cuFMI, repet, cu totul în afara Constituţiei, nu pot să spun decâtceea ce au mai spus şi alţii: avem un preşedinte, avem unprim-ministru, avem miniştri de Finanţe care nu ştiu altceva decâtatunci când au terminat banii să împrumute alţii. Nenorocirea estecă dânşii împrumută şi noi vom plăti", a declarat Antonescu. Maimulte despre declaraţiile de marţi ale preşedintelui României citiţi pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO