Politică

Dinu: Sunt de centru-dreapta, moderat, de doctrina populara

24.02.2005, 00:00 52

O noua candidatura la fotoliul de primar al Bucurestilor a devenit oficiala - Cornel Dinu, fost jucator de fotbal si antrenor, acum administrator delegat al FC Dinamo, a anuntat ceea ce se specula de cateva zile in presa, anume ca se inscrie in competitie.



Dinu a declarat, pentru Mediafax, ca va candida ca independent si sustine ca are convingeri "de centru-dreapta, moderat, de doctrina populara".



"Convingerile mele sunt de centru-dreapta moderat de doctrina populara, un concept vechi in Europa, dar destul de putin cunoscut in Romania. La noi toti vorbesc de doctrina populara, dar nimeni nu stie ce reprezinta", a afirmat Cornel Dinu.



Oficialul gruparii din soseaua Stefan cel Mare a declarat ca pana acum a facut parte doar dintr-un singur partid: "Am fost membru PCR, ca alte milioane de romani, dar nu cred ca e cazul sa ne legam de acest lucru. Important este ca nu am facut parte din nici un alt partid".



Pana acum, la Primaria Bucurestilor si-au anuntat candidatura politicieni desemnati de principalele formatiuni, insa in cursa se pare ca intentioneaza sa intre si actualul presedinte al CNA, Ralu Filip. Adriean Videanu (din partea Aliantei D.A.) si Marian Vanghelie (desemnat si asumat de cei mai multi reprezentanti ai PSD) sunt principalii competitori. In campanie s-au mai inscris si Radu Opaina (venit recent la PUR), precum si Anca Petrescu (in numele PRM).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO