Politică

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu: O să iau o pauză de la administraţia publică; simt că mă lupt cu morile de vânt

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu: O să...

Autor: Anca Olteanu

30.06.2017, 13:08 1517

"O să iau o pauză de la administraţia publică, pentru că simt că mă lupt cu morile de vânt. O să îmi deschid un startup, un business în domeniul IT", a spus Jianu.

În cadrul întâlnirii dintre fostul şi actualul ministru s-au discutat lucrurile făcute şi cele nerealizate încă. "Am discutat despre ce s-a făcut, ce nu s-a făcut, lucruri generale. Sunt multe lucruri care nu s-au făcut în mandatul meu, pentru că nu erau programate să se facă în şase luni de zile, spre exemplu capitalizarea Poştei, care este într-un stadiu avansat, dar care nu avea cum să se termine în primele şase luni de zile", a declarat fostul ministru Jianu.

Întrebat despre proiectele pe care noul ministru al Comunicaţiilor ar trebui să le continue sau să le înceapă, Augustin Jianu a declarat că "sunt cele din programul de guvernare".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO