Politică

Iliescu in turneu arab

10.01.2003, 00:00 11

Presedintele Ion Iliescu va face, in perioada 10-15 ianuarie, un turneu in Republica Tunisiana si Republica Algeriana Democratica si Populara. Presedintele Iliescu va avea, in Tunisia, convorbiri cu omologul sau Zine El Abidine Ben Ali, cu presedintele Parlamentului tunisian si cu primarul orasului Tunis.
Ion Iliescu va participa la lucrarile Forumului economic romano-tunisian, care va marca infiintarea Consiliului bilateral de afaceri romano-tunisian si semnarea Acordului de cooperare intre Centrul Roman de Comert Exterior (CRCE) si institutia similara din tara gazda, se arata in comunicat.
In Algeria, Iliescu va avea convorbiri cu presedintele Abdelaziz Bouteflika, cu seful guvernului algerian, cu presedintii Camerelor Parlamentului si cu presedintele Consiliului Constitutional, se mai arata in comunicat.
Seful statului va participa la lucrarile Forumului de afaceri romano-algerian, in cadrul caruia vor fi semnate documentele de constituire a Consiliului de afaceri romano-algerian si a Acordului de cooperare intre Centrul Roman de Comert Exterior (CRCE) si institutia similara din tara gazda. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO