Politică

Interviu Elena Udrea: L-am dat în judecată pe fostul procuror Nastasiu pentru calomnie

Interviu Elena Udrea: L-am dat în judecată pe fostul procuror Nastasiu pentru calomnie
03.11.2010, 16:07 41

Ministrul Elena Udrea anunţă, într-un interviu pentru Mediafax ,că l-a dat în judecată pe fostul procuror Ciprian Nastasiu pentrucalomnie, răspunde acuzaţiilor privind cazul Alro şi vorbeştedespre "băieţii deştepţi" care intermediau vânzarea de energieieftină de la stat.

Potrivit lui Udrea, suma de 4 milioane de dolari vehiculată înlegătură cu acest caz este de fapt preţul achitat de Alro cătreEnergy Holding, pentru a-i ceda contractul cu Hidroelectrica,astfel încât producătorul de aluminiu să poată cumpăra energiedirect de la stat.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului anunţă căproiectul legii turismului ar urma să intre în Guvern miercureaviitoare. Elena Udrea crede în succesul promovării pe Facebook,despre care afirmă că se adresează celor interesaţi de "turismul decunoaştere".

Totodată, vorbeşte despre concursul organizat pentru a angaja undirector pentru probleme de turism, la care care nu s-a prezentatdecât o singură persoană. Citiţi interviul integral cu ElenaUdrea pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO