• Leu / EUR4.9471
  • Leu / GBP5.6906
  • Leu / USD5.0130
Politică

Liberalii vor vota la vedere împotriva moţiunii: Sperăm că am clarificat bazaconia idee a blatului

Liberalii vor vota la vedere împotriva moţiunii: Sperăm că am clarificat bazaconia idee a blatului

Autor: Elena Crangasu

02.02.2020, 17:01 40

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, remis MEDIAFAX, că toţi parlamentarii PNL vor participa la votul moţiunii de cenzură şi vor vota împotrivă, la vedere. Acesta a zis că doreşte să clarifice orice discuţie despre „bazaconia idee a blatului”.

Parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva moţiunii de cenzura a PSD. Parlamentarii liberali vor participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Nu vom sta în bancă, aşa cum au procedat pesediştii, pentru că respectăm mandatul pe care l-am primit din partea cetăţenilor şi nu ne batem joc de încrederea lor!”, a transmis liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, printr-un comunicat de presă, remis, duminică, MEDIAFAX.

Acesta a transmis că toţi liberalii vor participa la vot şi niciun liberal nu va vota împotriva Guvernului PNL.

„Aceasta întrucât doar PSD a fost capabil să intre în istoria penibilului politic, votând împotriva propriului guvern! Parlamentarii PNL nu votează împotriva Guvernului Orban, aşa cum a făcut PSD care a dărâmat guvernul Grindeanu, pentru că, spre deosebire de pesedişti, liberalii ţin la onoarea şi istoria partidului din care fac parte”, a motivat Roman.

Florin Roman a adăugat că doreşte să claridice discuţiile despre un aşa-zis „blat”.

„Cu acest prilej sperăm că am clarificat pentru toată lumea orice discuţie despre bazaconia idee a <<blatului>>. Aşa ceva nu există decât în gândirea defectă a celor care s-au consacrat în politică prin inconsecvenţă şi declaraţii politice sforăitoare, dar care nu sunt capabili să pună pe picioare vreun proiect politic serios”, a explicat el.

„Pentru PNL, principalul adversar politic a fost şi rămâne PSD, pe care îl vom învinge şi la alegerile locale şi la cele parlamentare, anticipate sau la termen, pentru că România are nevoie să respire aerul normalităţii, să se dezvolte şi să prospere”, a conchis Roman.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a anunţat, joi, în urma şedinţei Birourilor Permanente Reunite a Camerei Deputaţilor şi Senatului, că s-a stabilit ca citirea moţiunii, în Parlament, să aibă loc luni, la ora 14.00. El a zis că nu s-a stabilit întreg calendarul, dovadă a neseriozităţii PSD.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9471
Diferență: -0,0182
Ieri: 4.9480
Azi: 5.0130
Diferență: -1,1477
Ieri: 5.0712
Azi: 5.6906
Diferență: 0,4253
Ieri: 5.6665
Azi: 5.0700
Diferență: -0,8584
Ieri: 5.1139