Politică

Ponta: Electoratul a dat PSD un mesaj puternic; să avem decenţa să tăcem din gură o perioadă

Ponta: Electoratul a dat PSD un mesaj puternic; să avem...

Autor: Mona Hera

17.11.2014, 15:38 454

”Referitor la PSD, cred că electoratul ne-a dat ieri un mesaj foarte puternic. Să avem decenţa şi înţelepciunea să tăcem din gură o perioadă, să ne gândim ce trebuie schimbat. Negoiţă (Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 -n.r.) şi Vanghelie (Marian vanghelie, primarul Secorului 5 -n.r.) au pierdut foarte rău. Să avem toţi decenţa şi bunul simţ de a tăcea”, a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că PSD este cel mai mare partid, dar şi ”partidul care atrage cel mai mare vot negativ”

”Peste o săptămână-două, după ce ne gândim bine de tot, împreună cu Liviu Dragnea, omul alături de care am făcut echipă şi am câştigat, putem să tragem concluzii şi să schimbăm PSD în direcţia pe care oamenii o aşteaptă, nu direcţia pe care o vor unii lideri”, a mai spus preşedintele PSD.

El a adăugat că va avea grijă să ţină partidul unit: ”Cu toată autoritatea şi sprijinul pe care încă le am în PSD, voi avea grijă să păstrez acest partid unit şi să ne despărţim drumul de toţi cei care îşi doresc altceva în viaţă sau cei care consideră că acum este momentul să obţină vreun avantaj personal”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO