Politică

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, către Sevil Shhaideh: România e mare, nu înseamnă doar Mamaia

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, către...

Autor: Gabriel Pecheanu

11.03.2017, 19:01 319

”În puţine locuri din ţară este lupta contra PSD atât de grea ca la Vaslui. Sunt mândră de colegii din PNL care se luptă în condiţii extrem de dificile. Vineri seara am participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Vaslui. Aici am găsit oameni supăraţi pe unele decizii din trecut ale PNL, dar cu toate acestea determinaţi să lucreze pentru a aduce filiala Judeţeană din Vaslui la nivelul aşteptat. În ce mă priveşte, nu voi tolera fraternizarea cu PSD-ul”, a scris Raluca Turcan, după o întâlnire cu membrii PNL din judeţul Vaslui.

El a mai afirmat că în foarte multe judeţe ale României, PSD a ştiut să aducă un singur lucru: sărăcie.

”PNL rămâne consecvent crezului că nu e mai bună protecţie socială ca un loc de muncă sigur. Pentru judeţele din Moldova, PNL ştie ce e de făcut - investiţii publice masive în infrastructură, educaţie şi sănătate, atragere de investitori străini şi punerea în valoare a turismului şi a patrimoniului cultural. Există soluţii! Termitele de la PSD nu au produs decât şomaj şi sărăcie în Vaslui. Dna. Sevil Shhaideh, vă puteţi ocupa totuşi şi de combaterea sărăciei din Vaslui? România e mare! Nu înseamnă doar Mamaia”, a conchis liderul liberal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO