Politică

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: În mod nedemn, Cătălin Rădulescu este parlamentar; Ar trebui să i se facă un test psihologic

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: În mod...

Autor: Cătălina Mănoiu

15.03.2017, 14:12 81

“Acest domn în mod nedemn este parlamentar al României. Într-o ţară în care instituţiile statului ar funcţiona în secunda doi după publicarea acelui interviu serviciul Arme ar fi trebuit să fie la uşa domnului parlamentar şi să îi confişte armele dacă acesta le deţine pentru că prin ceea ce a spus spublic reprezintă un pericol la securitatea cetăţeanului”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, solicitată să comenteze afirmaţiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu.

Raluca Turcan a afirmat că lui Cătălin Rădulescu ar trebui să i se facă un test psihologic.

“Atunci, ar trebui să i se facă un test psihologic”, a spus Turcan, în urma precizării făcute de jurnaliştii care au spus că armele ar putea fi de colecţie.

Într-un interviu, Cătălin Rădulescu a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. Totodată el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO