Politică

PSD, în fierbere. Acuzaţi de "trădare" de Ponta, primarii PSD din Neamţ încep rebeliunea

PSD, în fierbere. Acuzaţi de "trădare" de Ponta, primarii PSD din Neamţ încep rebeliunea

Autor: Cristian ANDREI

24.08.2011, 14:38 1560

Victor Ponta a trezit revolta primarilor PSD din Neamţ după ce a anunţat că îi va exclude pe cei care au răspuns "cântecelor de sirenă" ale lui Pinalti şi ale Elenei Udrea. Edilii moldoveni îi cer lui Ponta să vină de urgenţă în judeţ pentru a vedea care sunt problemele reale ale partidului, scrie Gândul.

"Da, de la PSD cei care au trădat sigur că vor fi sancţionaţi pentru că nu poţi să fii şi cu slănina în pod şi cu tigaia unsă, e important să ştim pe cine ne bazăm în această bătălie. Trebuie să eliminăm cât mai multe dintre aceste trădări. La Neamţ, sigur că am avut un primar oficial la PSD care a mers, a răspuns la cântecele de sirenă a dnului Pinalti", a fost afirmaţia care i-a supărat pe primarii din Neamţ. La ultimele alegeri parlamentare parţiale din judeţele Maramureş şi Neamţ, PSD a avut cinci primari în funcţie, toţi în Moldova.

Principalul vizat de acuzele de non-combat este primarul comunei Bârgăuani, Petrică Şchiopu.

În fieful său, candidatul PDL, Adrian Rădulescu a obţinut cu 300 de voturi mai mult decât cel al USL. "Eu sunt pensionar pe caz de invaliditate, cu ce puteam să ajut eu? Împotriva celor de la PDL care vin cu atâtea pachete şi bani, cu microbuze ce am putut să fac, eu am doar o mână. Nu am putut să mă lupt cu ei. Mă miră că a ieşit domnul Ponta să iasă să spună că are ceva cu nişte primari care au trădat", a declarat pentru gândul primarul Şchiopu. Acesta susţine că vinovaţi pentru eşecul de la alegerile parţile sunt preşedintele PSD Neamţ, Alin Antochi şi senatorul Ioan Chelaru. Citiţi mai multe despre rebeliunea trădătorilor lui Ponta pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO