Politică

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi: Confirm că preşedintele l-a chemat la Cotroceni pe Florian Coldea, a fost o discuţie

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina...

Autor: Indira Crasnea

13.01.2017, 12:20 136

Purtătorul de cuvânt a confirmat că preşedintele Iohannis l-a chemat la Palatul Cotroceni pe prim-adjunctul directorului SRI, generalul Florian Coldea - în prezent suspendat din funcţie în urma unei anchete interne - şi a avut o discuţie cu înaltul oficial al acestui serviciu de informaţii.

Dobrovolschi a refuzat să cofirme sau să infirme dacă preşedintele i-a cerut şi demisia directorului operaţiunilor SRI, spunând că precizărie sus-menţionate sunt singurele comentarii pe care este abilitată să le facă despre subiect.

Prim-adjunctul directorului Serviciului Român de Informaţii (SRI), generalul cu patru stele Florian Coldea a fost pus "la dispoziţia" directorului Serviciului şi face subiectul unei anchete interne. Atribuţiile de şef al operaţiunilor SRI au fost preluate de directorul Edurad Hellvig.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO