Politică

Raluca Turcan: Salutăm decizia preşedintelui; Noul guvern sa fie ferit de vulnerabilităţi

Raluca Turcan: Salutăm decizia preşedintelui; Noul...

Autor: Cătălina Mănoiu

27.12.2016, 12:55 326

"Salutăm decizia, în interes naţional, a preşedintelui României. Este dreptul constituţional al domniei sale să respingă propunerea şi cu certitudine sunt foarte multe argumente", a scris preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Turcan a afirmat ca viitorul guvern trebuie ferit de vulnerabilităţi: "Noi considerăm că viitorul guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilităţi, mai ales într-un context internaţional extrem de complicat. România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii".

Liderul PNL a mai spus ca Executivul nu trebuie sa fie unul "personal", aflat la dispoziţia liderului PSD Liviu Dragnea.

"De asemenea, guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuşi, aflat la dispoziţia domnului Liviu Dragnea", a spus Turcan.

Liderul PNL a susţinut ca daca PSD are "zeci de mii de specialişti", aşa cum anunţa va găsi si alte nume de prim-ministru: "PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO