Politică

Traian Băsescu: Obiectivul fundamental ni l-am atins; Vom face o analiză în luna ianuarie

Traian Băsescu: Obiectivul fundamental ni l-am atins;...

Autor: Cătălina Mănoiu

19.12.2016, 15:29 108

"Sunt primele alegeri parlamentare la care tânărul nostru partid a participat. Obiectivul fundamental ni l-am atins, acela de a intra în Parlament. Chiar dacă ne-ar fi plăcut mai multe procente sunt bune şi astea. Alţii le-ar vrea şi nu le au", a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, în deschiderea Colegiului Naţional al PMP.

Traian Băsescu afirmat că partidul va face o analiză a rezultatelor obţinute la alegerile locale în luna ianuarie, afirmând că tot de la începtul anului viitor va începe şi a campania pentru anul 2020.

"Nu vreau astăzi să facem un bilanţ. Am vrut să ne vedem doar ca să ştim că avem treabă de făcut. Campania pentru 2020 începe din ianuarie. Cine nu mai vrea să aibă surprizele de la aceste alegeri trebuie să ştie că a început campania pentru 2020 din ianuarie. În ianuarie vom avea un Consiliul Naţional în care vom analiza fiecare organizaţie. Nu este momentul să o facem acum. În primul rând nu avem toată analiza şi în al doilea rând aş vrea să las timp organizaţiilor ca în ianuarie să îşi facă ele propria analiză, după care să avem o analiză la nivel naţional", a mai spus Traian Băsescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO