Politică

Vlădescu:MFP a fost darnic cu Berceanu, în trecut,dar rezultatele în infrastructură au fost limitate

Vlădescu:MFP a fost darnic cu Berceanu, în trecut,dar rezultatele în infrastructură au fost limitate
19.09.2010, 17:48 37

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu a declarat,după ce Radu Berceanu l-a acuzat de "miopie fiscală", că MFP a fostdarnic cu acesta în 2006, când Berceanu era ministru alTransporturilor, privind alocarea de fonduri pentru infrastructură,dar rezultatele au fost extrem de limitate, scrie MediafaxBusiness.

"Am auzit multe lucruri despre mine, de la «filozof fiscal»,când vorbeam despre impozitarea pensiilor, care deja în şase luni aieşit din zona filozofiei fiscale şi a intrat în zona disputelorpolitice, am auzit despre «miopul de la Finanţe», despre«playboy-ul de la Finanţe». Fiecare om pune etichete. În modevident etapa în care suntem acuma este alta decât cea pe caremulţi membri ai Guvernului au visat-o", a spus Vlădescu, laemisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică la Pro TV, întrebatcum comentează declaraţiile lui Berceanu potrivit căruia Vlădescunu a contribuit la dezvoltarea economică a ţării şi prin modul încare a repartizat banii ceea ce făcea era doar "o strângere abanilor, o comprimare a banilor".

În continuare, Vlădescu a amintit că a fost coleg cu Berceanu şiîn 2006, nu doar în 2010, şi că a fost darnic cu acesta.

"Inclusiv domnul Radu Berceanu a fost coleg cu mine într-operioadă în care puteam şi-mi permiteam să fiu darnic şi nu erammiop şi în ciuda faptului că în 2006 Ministerul Finanţelor erafoarte darnic cu cheltuielile de infrastructură, existândresursele, rezultatele au fost extrem de limitate", a arătatVlădescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO