Politică

Zaharescu susţine că Ponta a răspuns afirmativ întrebat dacă va susţine declaraţii, nu pentru Kovesi

Zaharescu susţine că Ponta a răspuns afirmativ întrebat dacă va susţine declaraţii, nu pentru Kovesi

Autor: Alexandru Moise

02.04.2013, 12:14 832

"Premierul nu face declaraţii peste umăr la întrebări atât de importante. El a răspuns la întrebarea dacă va face declaraţii pe această temă şi a răspuns : «Da, la CSM»", susţine purtătorul de cuvânt al Guvernului, într-o declaraţie acordată MEDIAFAX.

După participarea la festivităţile prilejuite de Ziua Jandarmeriei, înainte să se urce în maşină, premierul Victor Ponta a fost întrebat mai întâi de jurnalişti: "Astăzi vom avea propunerile ?", iar premierul a răspuns: "Vă spun la CSM".

Jurnaliştii au insistat şi l-au mai întrebat dacă o va numi pe Kovesi la conducerea DNA, iar răspunsul premierului a fost: "Da".

Ulterior, premierul a participat la o dezbatere pe regionalizare, dar la final nu s-a oprit să răspundă întrebărilor presei pe acest subiect.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, aflat la a declarat, marţi, că nu a văzut un anunţ oficial al premierului Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, privind persoana propusă la şefia DNA, precizând că în momentul în care va exista un astfel de anunţ îşi va spune public punctul de vedere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO