Prima pagina

99.000 de euro, cea mai ieftina vila la targul de case

10.04.2008, 15:06 11

Companiile imobiliare prezinta peste 15.000 de locuinte in cadrul expozitiei Targul Imobiliar National - tIMOn, care se desfasoara pana duminica la World Trade Center Bucuresti. Locuintele sunt disponibile in Bucuresti, Valea Prahovei, pe Litoral, dar si in strainatate, in Bulgaria, Egipt, Spania si Brazilia.
Cea mai ieftina locuinta prezentata la targ este o garsoniera de 39.000 euro fara TVA (adica aproape 46.500 de euro), pret care poate fi platit doar in cazul este achitat un avans de 90% din valoarea locuintei. Aceasta se afla in ansamblul Padurea Rosu Residence, din apropierea Bucurestiului.
In ceea ce priveste segmentul de vile, preturile incep de la 99.000 de euro (pentru cele construite de Vilblok Construct in comuna Sinesti, la 15 km de Bucuresti pe drumul spre Urziceni) si urca pana la 700.000 de euro in cartierul de vile dezvoltat de Atlantic Construct la circa un kilometru de Bucuresti pe Soseaua Alexandria spre Bragadiru - la iesirea din Cartierul Rahova.
"Oferta mare de locuinte din prezent a scazut ritmul vanzarilor in cadrul targului. Spre exemplu, un dezvoltator vindea anul trecut de unul singur circa zece unitati, acum vinde 2-3 locuinte. Cumparatorul are mai multe optiuni si cauta mai mult locuinta care i se potriveste si intr-o zona apropiata de cea in care sta in prezent", explica Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO