Prima pagina

Adolescenti israelieni ucisi

10.05.2001, 00:00 15



Cadavrele a doi tineri israelieni ucisi cu lovituri de cutit si cu pietre au fost descoperite ieri dimineata in apropiere de colonia Teqoa, la est de Bethleem, in Cisiordania, relateaza Mediafax.

Ce doi adolescenti, in varsta de 13 si 14 ani, care locuiau intr-o colonie din sector fusesera dati disparuti de marti seara. Armata a lansat operatiuni de cautare si a gasit cadavrele celor disparuti in cursul diminetii de ieri.

Premierul israelian Ariel Sharon a dat publicitatii un comunicat in care da vina pentru aceasta "crima hidoasa" pe Autoritatea palestiniana, care a permis recenta escaladare a violentelor in regiune, si pe presa palestiniana pentru incitarea impotriva statului evreu.

Aceste decese ridica la 518 numarul victimelor din teritoriile palestiniene si din Israel de la inceputul noii Intifade, la 28 septembrie anul trecut, dintre care 426 erau palestinieni, 78 israelieni, 13 arabi israelieni si unul german.

Cadavrul unui alt colonist israelian ucis prin impuscare si cu lovituri de cutit a fost gasit marti in apropiere de colonia Itamar, situata la sud de Nablus, in nordul Cisiordaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO