Prima pagina

Aegis lanseaza Vizeum in Romania, prin achizitia Tempo Media

01.05.2008, 14:15 45

Grupul de comunicare de marketing Aegis a achizitionat compania romaneasca Tempo Media, initial divizia de media a Tempo Advertising si care are active in valoare de 1,3 milioane de euro.

Tempo Media si-a inceput activitatea ca divizie de media a agentiei romanesti de publicitate Tempo Advertising. In urma achizitiei, Tempo Media va fi integrata in Aegis Media, rebranduita sub numele Vizeum, ceea ce va face ca reteaua Vizeum sa intre pe a 43-a sa piata dupa lansarea in 2003.

Portofoliul de clienti al Tempo Media include clienti locali si internationali precum Tuborg, Carlsberg, Skol, Orangina, Granini, Alka, Nutline, Baneasa, Boom, Cetelem (BNP Paribas)
si Kiwi Finance.

Potrivit comunicatului Aegis, Romania reprezinta o economie in dezvoltare atractiva pentru advertiseri. Cheltuielile anuale pentru publicitate au crescut de la 230 de milioane de dolari la 690 de milioane de dolari in perioada 2003-2007, rata anuala de crestere fiind de 34%. Cresterea cheltuielilor de publicitate pe piata romaneasca va continua, urmand sa depaseasca pragul de un miliard de euro in 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO