Prima pagina

Aradul se lupta pentru titlul de pol economic de dezvoltare

06.08.2008, 15:01 20

Dinamica economica din ultimii ani a indemnat conducerea Consiliului Judetean Arad sa acuze Guvernul ca Timisul va fi declarat pe nemeritate pol economic de dezvoltare, informeaza Banateanul.

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu (PDL), este nemultumit de un nou proiect guvernamental, prin care sapte orase mari (Constanta, Timisoara, Ploiesti, Craiova, Cluj-Napoca, Brasov si Iasi) vor fi declarate poli de dezvoltare economica. Iotcu crede ca, in vestul Romaniei, Aradul este cel care merita acest titlu, date fiind rezultatele economice din ultimii patru ani. "Aradul, unul dintre cele mai dinamice orase din tara, cu rezultate economice peste ale Timisoarei, va fi marginalizat, va pierde investitii importante si finantari de proiecte. Acest proiect guvernamental este total gresit, va favoriza sapte orase, in detrimentul celorlalte. Practic, in regiunea de dezvoltare Vest, Timisoara va fi favorizata si va absobi majoritatea fondurilor pentru proiecte", a declarat pentru Banateanul, Nicolae Iotcu.

Detalii despre razboiul dintre Consiliul Judetean Arad si Guvern, cititi pe www.banateanul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO