Prima pagina

Birouri de 12 mil. euro langa Iulius Mall Cluj

06.06.2006, 00:00 24

Compania Iulius Group va majora cu 12 mil. euro investitia pe care urmeaza sa o deruleze la Cluj-Napoca pentru construirea unui mall in conditiile in care a decis sa construiasca si o cladire de birouri langa complexul comercial. Investitia totala se va ridica astfel la 60 mil. euro.

"Am optat pentru aceasta dezvoltare suplimentara la Cluj, deoarece in celelalte locatii ale Iulius Mall, clientii ne-au solicitat si spatii pentru birouri si acolo nu am fost pregatiti sa le oferim aceste facilitati", a declarat pentru ZF Transilvania Iulian Dascalu, presedintele Iulius Grup.

Cladirea de birouri de clasa A va avea o suprafata de circa 7.000 de metri patrati si fundatie comuna cu a mall-ului. "Imobilul va avea 5 niveluri si aproximativ 1.300 de metri pe nivel. Cei care vor ocupa aceste birouri nu vor fi doar firmele care au reprezentante in mall, ci orice alte companii care vor sa aiba o reprezentanta la Cluj. Avem deja solicitari din partea unor companii mari, care vor sa inchirieze un intreg etaj", a precizat Dan Boyte, manager de proiect la Iulius Mall Cluj-Napoca.

Compania a demarat ieri constructia mall-ului, lucrarile urmand sa fie finalizate in luna octombrie a anului viitor. Reprezentantii companiei spun ca preturile de inchiriere la spatile comerciale vor fi cuprinse intre 10-45 euro pentru un metru patrat.

Iulius Mall Cluj, care va fi cel mai mare dintre cele trei detinute de omul de afaceri Iulian Dascalu, se va extinde pe o suprafata de 92.000 de metri patrati. Potrivit reprezentantilor companiei, la constructia mall-ului vor participa majoritatea firmelor de constructii din Cluj, pe diferite sectoare. "Estimam ca pe perioada lucrarilor la mall-ul din Cluj-Napoca vor fi antrenati pana la 2.000 de muncitori", a declarat Dascalu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO